Rodjendani

Želite da organizujete svoj rođendan, ili rođendan neke vama bliske osobe?

Želite da divan dan bude drugačiji?

Želite pri tom što manje glavobolje?

Na pravom ste mestu!

Za savremene i „cool“ klince danas deluje prilično „retro“ i sa negodovanjem gledaju na slavljenje rođendana kod kuće, uz par najbližih drugara, sa sendvičima i Koka-Kolom, i okruglom tortom sa svećicama koja broji godine. Oni žele više od toga, da budu u korak sa vremenom i ostalim vršnjacima. Stručnjaci ukazuju na to da je najvažnije da se deca osećaju opušteno, prijatno, da se druže i budu radosna, kao i da se nadaju ispunjenju rođendanskih želja. Igraonice, ili rođendaonice, definitivno su u modi. To su prostori u kojima se mališani osećaju prijatno i zadovoljno, a ono što je za roditelje veoma važno, jeste da se sva briga oko posluženja, zabave za decu, i raznih atrakcija, kao i bezbednosti dece organizuje od strane rođendaonice, dok sami roditelji mogu da uživaju u društvu svojih prijatelja i proslave divan dan bezbrižno i na sebi svojstven način.
Ukoliko želite da organizujete zabavu za malo „stariju ekipu“, tu se može javiti niz drugih pitanja, kao što su: gde izvesti društvo, koje vrste lokala imaju mogućnosti da taj događaj upriliče i upotpune doživljaj svih prisutnih, koji lokal i kako ga zakupiti po najpovoljnijoj ceni, kao i brojna druga pitanja.
Ne brinite – zbog toga smo mi tu!
Bilo da su u pitanju tematske žurke (maskenbali), spojevi žurki i sportskih događaja, karaoke večeri, kolektivni izlasci u klubove, kafane i sl, zakup klubova, kafana i sl, iznajmljivanje kompletnog inventara (stolica, stolova, barskih stolova, pribora za jelo, stolnjaka, navlaka za stolice, veliki izbor ozvučenja, rasvete, specijalnih efekata, karaoke mašina i dr), kao i neophodnog ljudstva (konobara, servera hrane, dj-eva, bendova i pevaca i dr), obezbeđenje alkoholnih i drugih vrsta napitaka, torti i celokupnog jelovnika, kao i sve drugo što vam pada na pamet i potrebno je kako biste vaš divan dan učinili nezaboravnim, neponovljivim i danom koji će se prepričavati dugo vremena, na pravom ste mestu!
Naš tim se bavi organizacijom svečanosti i proslava više od 10 godina, sarađujemo sa najvećim brojem rođendaonica, klubova, restorana, svečanih sala, kafana i magacina u Beogradu, kao i u svim većim gradovima i drugim mestima u Srbiji. Dopustite nam da vam ulepšamo rođendan tako što ćemo se postarati za ispunjenje svih vaših želja i, na taj način, vi ćete biti lišeni muka koji su neizbežni pratilac organizacije događaja bilo koje prirode i imaćete viška vremena da se posvetite sebi, da uživate u svom danu sa bliskim ljudima i da ga maksimalno upotpunite i iskoristite.