Krštenja

Za krštenje kažu da je Sveta tajna kojom čovek postaje hrišćanin i član crkve. Čim dete malo ojača, posle nedelju-dve, može da se izvrši krštenje: u hramu, manastirima i crkvama gde ima krstionica, a moguće ga je izvršiti i u domu roditelja, ukoliko je to njihova želja. Krštenje može da se izvrši bilo kog dana, u svako doba dana i noći, ukoliko postoji potreba za tim. Svačije krštenje je veoma značajan dan u životu, mada, u samom trenutku krštenja, ono je bitnije mamama i tatama, bakama i dekama, kumovima i ostaloj rodbini, nego samoj bebi, kojoj neće biti baš jasno šta se to bitno oko nje događa, zašto je svi gledaju, štipkaju i smeju joj se. Krštenje je, takođe, potrebno i obeležiti kako dolikuje, proslavom ovog važnog događaja u restoranu ili kod kuće.
Bilo da planirate pozvati dvadesetak ljudi, ili da želite gala proslavu krštenja, sa preko 150 zvanica, mi smo pravi izbor za vas. Naravno, sve zavisi od vaših afiniteta, kao i budžeta koji planirate da izdvojite za ovu posebnu priliku, a mi smo tu da vam pomognemo sa idejom i njenom relizacijom.
Uvek je lepo odabrati restoran koji poseduje i letnju baštu, smeštenu u zelenilu i okruženu krošnjama drveća, i koja će stvoriti vrlo prijatnu atmosferu za vaše goste.
Restorani imaju i mogućnost organizovanja žive muzike, jer će mnogi poželeti trubače, bez kojih narodno veselje nije ono pravo!
Na usluzi su i profesionalni fotograf, kao i kamerman, kako biste sve to ovekovečili. Dekoracije prostora mogu biti po vašoj želji, kako bi slike, snimci, kao i celokupni doživljaj, bili impresivniji i ugodniji. Cvetni aranžmani, baloni, dekorativna rasveta (led osvetljenje, specijalni efekti i sl), kao i mnoge druge stvari, stoje vam na raspolaganju, a vaše je samo da zamislite i poželite.
Korisno je i kada restoran poseduje igraonicu u svom sklopu, jer se tada vaši gosti koji, su došli sa svojim najmlađim članovima, mogu sasvim opustiti u proslavi krštenja vašeg deteta, pritom znajući da su im deca na sigurnom, proslavljajući krštenje na svoj način.
Naš tim, koji se više od 10 godina bavi organizacijom najrazličitijih vrsta proslava i svečanosti, koji sarađuje sa najvećim brojem restorana i svih drugih ugostiteljskih objekata u Beogradu, drugim većim gradovima, kao i svim ostalim mestima u Srbiji, pomoći će vam u ostvarenju ideja i želja.
Koju god zamisao da imate, ili samo okvirno znate šta biste želeli, mi smo tu da vam pomognemo da osmislite celokupni događaj, tako što ćemo vas upoznati sa kompletnim ponudama restorana i drugih ugostiteljskih objekata, sa uslovima pod kojima to mogu da pruže, preneti vam iskustva naših prethodnih klijenata, ili vam pomoći u organizaciji ovog divnog događaja u svom domu, i obezbediti sve što je neophodno kako bi ugođaj bio nesvakidašnji i kako bi sreća, radost i veselje sijali svojim punim sjajem!